fredag 11 mars 2011

Kasslerlåda med ris och bearnaisesås


Idag blev det en gammal klassiker!

4 Portioner


Ingredienser

500 g kassler
4 portioner kokt ris
2 påsar bearnaisesås
Riven ost

Gör så här
Koka ris.
Koka bearnaisesås enligt anvisning på paketet. Späd den gärna med lite extra vatten så den blir tunnare.
Skär kasslern i skivor och sedan i stavar
Häll det kokade riset i en ugnsfast form. Lägg kassler ovanpå riset och häll sen på såsen.
Strö över riven ost och gratinera i ugn på 225 grader tills osten fått fin färg.

4 kommentarer:

  1. Mycket Trevlig o lätt rätt god

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket God lätt att göra snabbmat

      Radera
  2. Väldigt gott att göra med kassler. Blev glad att jag hittade det här recept.

    SvaraRadera